Selatessasi Google Play Kaupan eri sovelluksia – vaikka pelit näyttävät olevan suosituimpia muiden käytettävissä olevien tyyppien joukossa – on satoja muita, jotka on omistettu tuottavuuden lisäämiseksi jokapäiväisessä elämässämme, ja nämä sovellukset kuuluvat tyylilajiin tyylistä ja muodista. Kyllä, ymmärsit oikein – Android -laitettasi tai älypuhelintasi voidaan käyttää pysymään ajan tasalla viimeisimmistä muotiuutisista ja tapahtumista.
Tässä artikkelissa opit parhaat ladattavat Android -muoti -sovellukset. Suurin osa esillä olevista sovelluksista on myös ladattavissa ilmaiseksi – puhu hyvästä varastamisesta!

Trendstop -muoti TrendTracker

Tämä sovellus sisältää katkelmia muotimaailman viimeisimmistä tapahtumista, ja se voi esitellä kohokohtia viimeisimmistä catwalkeista sisällä käyttäjäystävällisen kuvagallerian kautta. Kun tiedät kuumimmat ja trendikkäimmät tyylit, voit olla varma, että tyyli- ja muoti -ihanteesi eivät vanhene. Kuten mitä näet? Lisää ne suosikkeihisi, niin voit käyttää niitä myöhemmin ilman, että joudut tekemään hankalaa hakua uudelleen.

Muotityyli

Nimi, joka on niin helppo muistaa – kuinka voit mahdollisesti unohtaa sen? Oletko kiinnostunut tietystä vaatteesta, jota suosikkijulkkiksesi käyttää? Tämän sovelluksen avulla voit seurata vaatteiden lähdettä ja voit puolestaan ​​löytää lisää asuja suunnittelijoiltaan! Suunnittelijat, jotka ovat esillä tässä sovelluksessa, ovat esitelleet teoksiaan kuuluisilla Pariisin, New Yorkin ja jopa Lontoon muotiviikkojen catwalkeilla.

Tällä sovelluksella on myös offline -ominaisuus, mikä tarkoittaa, että voit tallentaa kaikki haluamasi kuvat ja katsella niitä myöhemmin ilman Internet -yhteyttä – hienoa, jos sinun on täytettävä omat luovat mehusi.

Aiheuttaa

Hämmästyttävää kyllä, tämä sovellus on tehty sekä iOS- että Android -laitteille. Näin ollen, jos sinulla on jompikumpi laite, voit olla varma, että hyödyt hyvin esimerkiksi sovelluksesta! Tässä sovelluksessa voit luoda oman henkilökohtaisen tilin ja siinä voit seurata ketään, josta pidät, kuten julkkiksia, joita haluat matkia. Tämä sovellus on myös yhdistetty erilaisiin sosiaalisen median alustoihin, kuten Facebook ja Twitter, joten voit helposti jakaa ja aloittaa keskusteluja tietystä aiheesta ystävien ja tuttavien kanssa.

Ilmaista

Et halua missata tätä maailman puolesta. Tämä tyylikäs ja yksinkertainen sovellus kiinnittää helposti minkä tahansa nykyajan muodin huomion. Jos olet yksi edellä mainituista, saat viimeisimmät uutiset tulevista trendeistä, jotta tiedät mikä olisi seuraava suuri asia ennen kuin massat saavat tietää. Jotkut sanovat, että muoti on naisen toimialue, mutta tämä sovellus tavoittaa myös miesyleisön, koska monet miehet yrittävät nyt näyttää hyvältä ja pysyä trendien ja asujen päällä!

Olitpa innokas muotimaailman fani tai joku, joka haluaa vain näyttää hyvältä, voit olla varma, että Android -sovellukset voivat tuoda sinut lähemmäksi tavoitteitasi!