Nykyään tekniikka on tärkeä osa sisustustamme ja sillä on ratkaiseva rooli kotirutiineissamme. Teknologia on suurelta osin se, joka tarjoaa meille viihdettä, se, miten pysymme kotitöiden parissa, ja sitä käytämme pitääksemme yhteyttä ystäviin ja joskus toimistoon.

Tämä on hyvä uutinen, koska se helpottaa elämää ja vapauttaa meidät tekemään enemmän. Samaan aikaan se kuitenkin valitettavasti tarkoittaa myös sitä, että meidän on käytettävä paljon rahaa pysyäksemme ajan tasalla, ja se tarkoittaa, että kodeissamme voi tapahtua muutakin. En muista milloin viimeksi sohva tarttui virukseen …
Teknologiaa on pidettävä tärkeänä investointina, ja jos et tiedä siitä paljon, voi olla vaikea saada tämä oikea. Miten varmistat, että ostat oikean tekniikan? Ja miten voit varmistaa, että se pysyy toiminnassa ja käynnissä, jotta sinun ei tarvitse maksaa korvausta? Lue ja katsomme, miten voit auttaa tekniikkaasi kestämään pidempään kotona ja siten kuluttamaan vähemmän uusiin tuotteisiin.

Tee oikea sijoitus

Ensimmäinen asia on tehdä oikea sijoitus. Tämä tarkoittaa toisin sanoen, että sinun pitäisi käyttää rahaa tekniikkaan, joka ei vanhene viikossa. Tämä on hieman hankalaa, jos et sattu tietämään paljon tekniikasta itse, mutta jos luet joitain arvosteluja ja ehkä kysyt tutuiltasi sukulaisilta tai ystäviltä, ​​jotka saattavat olla tekniikasta taitavampia, voit varmistaa, että saat oikean asian ja että se kestää ajan testin.

Huomaa, että kalleimman tekniikan ostaminen ei aina tarkoita tulevaisuuden kannalta kestävän tekniikan ostamista. Temppu on realistinen siitä, miten aiot käyttää tekniikkaasi ja mihin aiot käyttää sitä. Kun olet tehnyt sen, voit valita tuotteen, joka sopii siihen tarkoitukseen, jonka ostit sen paljon pidempään ja joka ei kuole sinulle.

Ei liikaa käyttöä

Tietokone, televisio ja iPad ovat hieman autosi kaltaisia, koska niillä on karkea määrä kilometrejä, jotka he todennäköisesti tekevät ennen kuolemaansa. Toisin sanoen kyse ei oikeastaan ​​ole siitä, kuinka vanha tekniikka on, vaan kuinka usein käytät sitä ja kuinka rankaiset sinua sen kanssa. Jos laitat laitteitasi jatkuvasti niiden vauhdin läpi, ne kuolevat nopeammin.

Tietenkään ei ole mitään järkeä saada mukavaa televisiota, jos et aio katsoa sitä, ja sama pätee muuhun tekniikkaan. Asia on kuitenkin se, että sinun ei tarvitse jättää televisiota päälle, kun ei ole jotain mitä todella haluat katsoa. Samoin sinun ei tarvitse jättää kaikkea kytkettynä ja ladattuna koko ajan. Kun lähdet kotoa, katkaise virta. Ja kun lähdet huoneesta, sammuta televisio ja tietokone. Ja pois päältä on paljon parempi kuin valmiustila.

Kohtele heitä hyvin

Samoin sinun on kohdeltava kodin ympärillä olevaa tekniikkaa hyvin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi mennä kannettavan tietokoneen epäselville verkkosivustoille ladataksesi ilmaista musiikkia, eikä sinun pitäisi nostaa televisiota väkivaltaisesti, kun haluat siirtää sitä.

Se tarkoittaa myös, että sinun on ylläpidettävä oikea lämpötila ja kosteus huoneissa ilmankuivaimella. Usko tai älä, mutta huoneesi asettaminen jatkuvasti trooppisiin lämpötiloihin ei ole erityisen hyvä siellä oleville laitteille. Älä myöskään jätä arvokasta tekniikkaasi suoraan auringonvaloon tai seisoviin esineisiin, jotka kuumenevat suoraan matolle.

Älä myöskään uhkaa onnettomuuksia siellä, missä ne voitaisiin välttää. Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi seistä lasillisella vettä työpöydälläsi työskennellessäsi (se vain aiheuttaa onnettomuuden), ja se tarkoittaa, ettet saa jättää asioita näkyville, jos ne saattavat tulla houkutteleviksi varkaille.